sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Muuttunut kapseli

Dodi, sitten niitä jenkkiostoksia hieman uudistuneen kapselin muodossa. Merkkasin pallolla uudet jutut ja itse asiassa jenkkiostoksia noista uusista on vain sininen pikkutoppi, sininen kukkapaita ja leviksen farkut. Sorruin Lindexin t-paitoihin kerran ennen reissua (valkoinen A-paita) ja kerran reissun jälkeen (little black T). Oon nyt todennut Lindein teepparit itselleni kaikkein parhaiksi. Niissä on rento leikkaus, usein kiva printti ja suurin osa noista mun omistamista t-paidoista on 100% pellavaa (ja maksaa vain 15e!). Tän kapselin kaikki t-paidat on lindexiltä ja A-paitaa lukuunottamatta kaikki on tosiaan sitä pellavaa.

Vaihdoin vanhasta kapselista monkin valkoisen t-paidan pois, sillä se on ikävä kyllä jo niin kulahtanut, että taitaa siirtyä kierrätykseen :'( Samoin kenkäosastolla vaihdoin kahdet ballerinat jykevämpiin syyskenkiin (2 alinta paria), sillä ballerinakelit alkaa olla aikalailla ohi tältä vuodelta.
Nyt kapseli sisältää 38 vaatekappaletta kenkineen kaikkineen. Oon tosi tyytyväinen, että sain noin kompakti kapselin aikaan, mutta täytyy myöntää, että nyt on vähän vaatekriisiä ilmassa, kun tuntuu, että kaikki hameet ja ohuemmat paidat on liian ohkaisia vallitsevaan säähän (mun kroppa on kai tottunut vielä kaliforniaan). Odotan kyllä innolla että pääsen suunnittelemaan talvikapselia. Pitää yrittää pitää ostosten määrä minimissä, mutta silti niillä minimimäärällä saada vähän lisää vaihtelua tähän kaappiin. Ainakin kunnolla lämmin villapaita ja villatakki puuttuu valikoimista ja niihin taidankin panostaa. Lisäksi toivelistalla olisi korolliset nilkkurit ja ehkä saappaat, mutta molempien ostoon ei taida budjetti venyä. Katsotaan...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti