tiistai 25. marraskuuta 2014

Korustelua
Siivoilin korulaatikkoa ja ajattelin samalla laittaa tänne parit kuvat useimmiten käyttämistäni koruista. Mulla on oikeastaan melkein aina melko isot korvikset ja/tai rannekoru. Kaulakorujen käyttäminen on viime aikoina jäänyt paljon vähemmälle ja jos käytän, niin yleensä kyseessä on joku pitkähkö riipus. En oo yhtään sellaisten pienten ja sirojen korujen tyttö.

Ennen käytin lähes pelkästään hopeakoruja, mutta nyt oon alkanut laajentaa vähän kokoelmaa kultaistenkin puolelle. Metallikorujen värillä saa yllättävän paljon muutosta aikaan asussa ja siksi koinkin korujen vaihtelun tuovan lisää vaihtelua myös kapselivaatekaappiin. Lisäksi ostin jenkeistä iiihhanan laukun, jonka metalliyksityiskohdat on kultaa ja vaikka yleensä en liikaa huolehdikaan metallien mätsäyksestä, niin sen laukun kanssa jotenkin tuntuu aina kivemmalta käyttää kultaa.

Alimmassa kuvassa on mun valmistujaislahjaksi saamat Kalevala korun pore-sarjan korut. Tykkään niistä nääääin paljon! Ne on ihanan klassisia, mutta ei silti mitään pikkuhiluja ja tarpeeksi juhlavia juhliin, mutta kuitenkin ihan käytettäviä arkenakin. Niin kivoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti