torstai 30. lokakuuta 2014

Matka-asuja

Nyt kun kotiinpaluusta on jo reilu viikko aikaa, niin pitäisi varmaan alkaa tätäkin hommaa päivittämään. Matkakapseli toimi reissussa ihan älyttömän hyvin. Ainoa turha asia minkä otin mukaan oli korkkarit. Vaikka kuinka ajattelin, että sitten on kiva vetää korkkarit jalkaan kun lähdetään illalla hienompaan ravintolaan syömään, oli totuus se, että koko päivän kävelyn ja ihmettelyn jälkeen jalkapohjat huusivat jo valmiiksi niin hoosiannaa, että korkkareiden jalkaanpukeminen ei tullut pieneen mieleenkään. No, ei ne nyt niin raskaat olleet kantaakaan, joten mitäpä tuosta.

Säät olivat paljon lämpimämmät kuin odotin, joten hihattomia paitoja olisi voinut olla matkassa mukana enemmän kuin 4, sillä t-paitakin tuntui yli 30 asteen helteessä liian kuumalta. Näillä kuitenkin aikalailla pärjättiin, ostin matkalta yhden paljettitopin, joka ei sopinut oikein päiväkäyttöön, mutta eksyi iltojen ravintolavisiiteille kyllä pari kertaa päälle.

Kaivelin matkakuvista muutamat asukuvat todentamaan mun matkakapselin hyödyntämistä. Se postaus, minkä kirjoitin ennen lähtöä oli matkalla todellakin hyödyksi, lunttasin sieltä pari kertaa nimittäin asuja, kun inspiraationpuute iski. Suosittelen siis kollaasien tekemistä sekä matkaanlähteville että kapselivaatekaapin tekijöille. Aion ehdottomasti harrastaa kollaaseja enemmän seuraavia kapseleita suunnitellessani.


Joka päivältä ei näköjään ole asut päätyneet kuviin, mutta hihattomat topit, farkkushortsit, musta trikoohame, sininen mekko ja farkkupaita olivat varsinkin kovassa käytössä. Tästä lähtien suunnittelen kyllä joka reissulle matkavaatekaappini paaljon tarkemmin, oli meinaan helppoa reissussa noilla tamineilla!

Palailen toivottavasti piakkoin ostosten kanssa. Voin jo ilmoittaa, että 8olin oikein hyvä tyttö ja ostin vain 4 vaatekappaletta, pari pikkulaukkua ja parit sandaalit. Taputapu (taputin just itseäni selkään). Jos saisin vaikka viikonloppuna kuvailtua ne niin voisin pistää hieman muuttuneen syksyn kapselin tänne blogiin esille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti