perjantai 19. syyskuuta 2014

Matkakapseli Kaliforniaan

Sanonpa vaan, voidaanko jo lähteä?! Tuli pieni matkakuume tässä matkakapselikollaasia sommitellessa, sillä musta tuntuu että tällä kertaa mä oon todellakin onnistunut! Vaatteita ei oo tulossa kolmen viikon reissulle yhtään kappaletta liikaa, 17 vaatekappaletta + 4 kengät!

Tein lisäksi jokaiseen isompaan kaupunkiin missä käydään oman kollaasinsa esimerkkiasuista ja vitsi noiden vaatteiden yhdisteleminen on hauskaa! Mä luotan leutoon kaliforniailmastoon ja toivon että voin olla paljolti paljain säärin tai toppi päällä, tietty varsinkin San Franciscoa varten mulla on pitkää lahjetta ja neuletakkia mukana ja illoiksi pitää varmasti heittää myös se neule niskaan, mutta luulisin että näillä tarkenee. Tässä california roadtrip matkakapseli, olkaa hyvät!


Jee jee ja jee! Melkoista karsimista oli kyllä ja lopulta heivasin pois vähän liian tiukat mustat shortsit, vähän liian lörpön neulepaidan ja vähän liian pinkin topin. Mukavuus ennen kaikkea kun paljon vietetään aikaa autossa ja nähtävyyksiä kierrellen (pinkki toppi oli kyllä mukava mutta väriharmonia tulee listassa heti mukavuuden jälkeen :D )

Sitten asukollaasit. Näitä oli siis niiin kiva tehdä! Tästä lähtien pitää tehdä vähän tälläisiä aina uutta kapselia suunnitellessa. Tästä sai hullun paljon inspiraatiota ja nyt en millään malta odottaa että saisin vetäistä kaikki alla näkyvät kombinaatiot päälle.

San Francisco


Los Angeles
San Diego



Ymppäsin mukaan enimmäkseen päiväasuja, sillä suurimmaksi osaksi tullaan viettämään rentoa turistielämää kierrellen ja ihmetellen sekä matkustaen. Tällöin mukavat vaatteet on kaiken a ja o. Lisäksi vähän cityvaatteita ja parit illanviettoasut. Noihin vielä asusteet (korut, huivit, laukut) päälle niin kyllä hyvä tulee.

Mitenhän tässä enää malttaa odottaa. Viikko + pari tuntia ja sit istun jo bussissa matkalla Helsinki-Vantaalle. Hiiiih!

P.S. jos ihmettelette vaatteita joita täällä ei ole aikaisemmin näkynyt, niin kaikki on kaapin uumenista kaivettu, paitsi tuon paljetti-A t-paidan ostin tänään Lindexiltä, koska mun vanha valkoinen printtiteeppari oli niin kulahtanut. Love it!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti