keskiviikko 27. elokuuta 2014

neulepaita + minihame + nilkkurit

Syysvaatteilla mennään, nyt mun syyskapseli alkaakin olla jo aikalailla valmis, yhdet nilkkurit mulla on lupa ostaa vielä lisää kun sopivat löytyy, taidan pitää silmät auki sitten reissussa. Esittelen kapselin vaatteet piakkoin syyskuun alussa, tällä kertaa sain kuin sainkin 40 kappaleeseen mahdutettua myös kengät! (Takkeja en vieläkään, mutta ehkä talvikapselissa sekin onnistuu!) On kyllä taas jotenkin niin eri fiilis pukeutua kun saa iskeä päälle vähän paksumpaa neuletta ja syksyisempiä värejä, kaulahuiveja sekä sukkiksia ja nilkkureita ballerinojen tai sandaalien sijaan. Ainoa valitus tän hetkisestä ilmasta on toi jatkuva sade, joka iskee vähintään 30 minuutin välein ja sen jälkeen jäävä hikinen nihkeys. ynnnngh.

Tässä yksi päivä päälle päätyi pelkästään vanhoista, varastosta kaivetuista vaatteista koottu kokonaisuus. Nämä päällä kävin muunmuassa palauttamassa mun diplomityön tiedekuntaan, ensi kuussa tästä tytöstä nimittäin kuoriutuu diplomi-insinööri!



Kiitos syksy kun tulit taas. Kesä on kyllä aina ihana ja varsinkin tänä vuonna on ollut parasta kun on saatu nauttia niin lämpimistä ilmoista ja heilua shorseissa ja hamosissa sydämen kyllyydestä. Itse oon kyllä vaan niin vaihtelua rakastava ihminen, että tää 4 vuodenajan vaihtelu mitä me Suomessa saadaan todistaa sopii mulle paremmin kuin hyvin. Aikansa kutakin kivaa ennenkuin siirrytään seuraavaan :)


1 kommentti:

  1. Näyttää ihan superhyvältä!! Et laittanut hametta kirpparille? Hyvä niin! Ihan tosi nappiasu!
    T. Uskollisin lukijasi

    xoxo

    VastaaPoista