torstai 21. elokuuta 2014

Hups, Syksy!

Oho, oon ollut paha tyttö. Seisoin nimittäin taas kerran tänä aamuna kirkkaita, vaaleita sävyjä sisältävän kesäkapselivaatekaappini edessä tuntien itseni lopen kyllästyneeksi ja epäinspiroituneeksi kesän vaatteista. Syysilmat pamahtivat päälle täydellä voimalla viime viikon loppupuolella ja tuonne harmaaseen kaatosateeseen ei iiihan hirveästi tee mieli laittaa päälle farkkushortseja neonoranssista huitulapaidasta puhumattakaan. Olen suunnitellut syyskuun alussa alkavan syyskapselini jo aika pitkälle valmiiksi (inspiraatio lähtee mulla aina pinterestistä, täällä mun syksyn pinnaukset) ja siitä puolestaan olen niiiin innoissani ja inspiroitunut. Siispä päätin tänään taas kerran oikaista kapselisäännöissäni ja ottaa vielä keskeneräisen syyskapselin jo nyt käyttöön. Heitin siis kaikki kesävaatteet jotka eivät ainakaan jatka syyskaappiin joko pesuun tai jo säilöön ja palautin syyskaappiin suunnittelemani vaatekappaleet takaisin rekille säilöistään.

Kapseli on vielä keskeneräinen, sillä odotan öh, kolmea pakettia eri nettikaupoista (joo-o. lähti vähän käsistä, toivottavasti suurin osa ei oo täydellisiä ja saan palautettua ne hyvällä omallatunnolla..). Sitten kun noiden pakettien sisältö on rankattu mukaan, saan syyskapselin koottua loppuun asti. Nyt mennään vanhoilla jutuilla + parilla uudella vaatekappaleella jotka ehdin jo syyskaappiini haalia. Oon sanalla sanoen in-nois-sa-ni syksystä ja uusista vaatteista. Tällä hetkellä näyttää siltä, että pysyn hyvinkin asettamassani 200 euron budjetissa (miettikää, 200€ kolmen kuukauden vaatteisiin, ennen käytin helposti 150€/kk ellen enemmänkin) ja saan vaatteet SEKÄ kengät mahtumaan siihen 40 vaatekappaleeseen. Aikasemmin puhuin kyllä, että pitäisi jättää tilaa kalifornian ostoksille, mutta saattaa olla että sitä ei sittenkään liikaa jää ja kalifornian jälkeen pitää tehdä pikkuinen vaatekaappipäivitys.. :D no c'est la vie ja silleen..

Joka tapauksessa, olin niin fiiliksissä tänään kun heitin päälleni ekat syysvaatekaapin vaatteet, että nappasin jopa kuvat todistusaineistoksi. Farkut on tutut jo kesäkapselista ja neule on vanha varastosta kaivettu. Olikin jo ikävä tätä!
 

On kyllä kivat noi poikaystävän treenikamat tossa peilin alla... Jos näillä kännykkäkuvilla jatketaan, niin vois ehkä miettiä uuden kokovartalopeilin hommaamista jonnekin vähän miellyttävämpään paikkaan kun tonne makkarin romunurkkaan..

Pitää vielä jakaa pari innostustaherättävää vaatekappaletta, joita odotan kotiutumaan postin kautta. Toivottavasti ainakin nämä olisivat sopivia:1. Shortsit (!) BikBokilta, olivat alessa vaivaiset 9e. Oon koko kesän ihaillut näitä housuhame-shortseja tyttöjen päällä, vaikuttavat niin mukavilta ja ennenkaikkea näyttävät hyvältä. Tämä kyseinen pari näyttää ihan mustalta vekkiminihameelta, mutta ilman vilautteluvaaraa. Täydelliset syksyyn mustien sukkahousujen kanssa.

2. Sininen mekko Forever 21:lta. Luulen, että tää menisi hyvin arkena neuletakkiin ja sukkiksiin yhdistettynä, mutta enemmän tässä tarkoituksena oli hommata yksi hienompiin tilaisuuksiin passaava mekko. Rakastan Forever 21:n mekkoja ja toppeja jotka ovat materiaaliltaan joko 100% polyesteria tai 100 % rayonia (onks tälle suomennosta?). Ne ovat mukavan kevyitä materiaaleja, täydellisiä löysille, liehuville topeille ja mekoille. Forever21:n trikoovaatteisiin en sen sijaan lähde muutamien Singaporen vaihto-opiskeluaikaisten kokeilujen ansiosta. Nyplääntyvät, kutistuvat, muuttavat muotoaan jo melkein ennen ekaa pesua.

3. Trikoomekko on must tälle syksylle ja VILAlla kävin jo kokeilemassa muutamaa varteenotettavaa vaihtoehtoa. Niissä kaupassa olleissa yksilöissä värivalinnat olivat kuitenkin luokkaa musta, harmaa, tummansininen, joten kauppaan jäivät. Sen sijaan tämä oranssinpunainen mekkonen olisi just eikä melkein täydellinen. Näitä oli jäljellä enää yhtä kokoa, peukut pystyyn että se sopii! Tilasin kyl varalle valkopunaraidallisen version toisessa koossa, joten eiköhän ainakin jompikumpi päädy kaappiin asti.

Tulispa jo paketit! Ihan kuin joulua odottaisi :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti