tiistai 5. elokuuta 2014

Juhlapukeutumista

Kun kasasin kapseliani, olin vähän huolissani löytäisinkö pienentyneestä vaatekaapistani sopivaa päällepantavaa juhlia varten. Juhlat ja baari-illat olivat ennen itselleni yksi suurimmista vaatekriisin paikoista, kun päälle piti saada tilanteeseen ja säähän sopiva sekä itseä miellyttävä asu, joka päällä on vielä mukava olla. Eikö vaan, että juhlapukeutumisessa on aina se pieni lisätvisti mukana, kun oletettavasti illan aikana saattaa tavata uusia ihmisiä, joihin se ensivaikutus tehdään omaksi osakseen vaatteilla? Mulla ainakin selkeästi on yhtenä ajatuksena juhlavaatteita ajatellessa se, että mitä ne viestittävät musta.

Joka tapauksessa, turhaan huolehdin, niinkuin monesta muustakin asiasta kapselia suunnitellessani. Juhlavaatteetkin ovat löytyneet huomattavasti helpommin kuin ennen ja olen vieläpä ollut jokaiseen asuun tosi tyytyväinen. Juhla-asujen kuvaaminen on päässyt jäämään juhlahumuissa vähän vähemmälle, mutta tein muutamista kesän aikana pitämistäni asuista kollaasin. Vaatteiden kuvat ovat kapselikokoelmastani, mutta en jaksanut alkaa kuvailemaan kenkiä ja laukkuja, vaan etsin omiani vastaavat polyvoresta ja lisäsin ne kollaasiin..
1. Helle-illanviettoa kavereiden kanssa puistossa ja terassilla
2. Kaverin läksiäiset alkukesästä Helsingissä, ohjelmassa oli baarikierros Kruununhaassa ja jatkot Kalliossa
3. Tammerfestien ilta-asu

 4. Terassihommia taas...
5. Ilosaarirockin ekana iltana Joensuun yöelämässä
6. Kaverin valmistujaiset.

Tykkään pitää juhla-asuina paljon hameita ja mekkoja, varsinkin näin kesäisin. Oli sinne tällä kertaa yhdet housut ja shortsitkin eksyneet hameiden lisäksi. Kapselini mekot sensijaan ovat jääneet vähän vähemmälle käytölle niin juhla- kuin arkipukeutumisessakin. Toinen niistä on ehkä vähän liian lyhyt ja toinen taas jotenkin tylsähkö. Ensi kapseliin pitää miettiä mekkovalinnat kyllä tarkemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti