keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kesäkapseli

Lopultakin sain sen kaksi viikkoa sitten tilaamani H&M:n paketin ja sen myötä koottua kesäkapselini valmiiksi ja tässä se nyt tulee! Näkojään onnistuin rutistamaan vaatemäärän 39 kappaleeseen, vaikka olinkin suonut itselleni 40 vaatekappaletta. Valkoiset farkut minulla oli kyllä ostoslistalla, mutta en onnistunut löytämään vielä niitä oikeita, joten jos sellaiset sattuvat vastaan, niin kapseli saattaa täydentyä siihen pyöreään lukuun 40 ... :) 

Topit ja t-paidat 18 kpl

Näihin panostin eniten, koska kesä. Toiveissa oli todellakin hellekesä, jolloin toppien pariksi kelpaisi shortsit tai hamonen, mutta tällä hetkellä vähän pahalta näyttää... No, onneksi yhdistämällä bleiseriin tai neuletakkiin t-paidat ja topit toimivat näissä miinusasteitakin lähentelevissä Suomen kesäkeleissä. Toivotaan silti niitä ilmoja, kun saa näyttää olkapäitäkin eikä vain kaulahuivin poimuista pilkistävää nenänpäätä.


 Pitkähihaiset 10 kpl

Kesän pitkähihaisiksi valikoitui juttuja, joita on helppo kerrostaa ja luoda asuja yhdistelemällä ylläoleviin toppeihin ja t-paitoihin. Tämä kategoria jäi vähän värittömäksi ja ostinkin tänne vain yhden uuden bleiserin (H&M nettikauppa 10e (!!)). Syksymmällä sitten panostetaan taas tähän kategoriaan.

 

Alaosat 11 kpl

Tällä hetkellä pelottaa, tuliko napattua liian positiivisesti alaosiin shortseja ja hameita, mutta toisaalta kyllähän nekin menevät kylmemmissä keleissä sukkahousujen kanssa. Tänne tosiaan olisi ne valkoiset farkut vielä hakusessa, katsotaan jos löytyy!
Itse olen aina rakastanut lehtien "10 asua kuudesta vaatekappaleesta" -tyyppisiä juttuja. Ne on jotenkin aina niin inspiroivia, kun näkee miten yksinään ehkä jopa tylsiltä näyttävistä vaatekappaleista saa koottua uskomattoman erilaisia asukokonaisuuksia vaikka mihin eri tilanteisiin. Tajusin vähän aikaa sitten, että nythän mulla on käsissä tälläinen artikkeli, in real life. Jännää!

Olen jo enemmän tai vähemmän käyttänyt tätä kapselia viimeisein parin viikon aikana ja jo nyt näyttää siltä, että varsinkin aamukiireet helpottavat huomattavasti ja muutenkin "mullaeioomitäänvaatteita"-tuskailut vaatekaapin edessä on loppuneet tyystin. Saa nähdä jatkuuko sama meiniki sesongin loppuu asti vai iskeekö jossain välissä tylsistys tai shoppailuhimo. Yritän muistaa kirjata ylös kaikki ajatukset mitä herää, kun tämä kapseli alkaa kyllästyttää, jotta seuraavasta saataisiin sitten tehtyä taas entistä parempi. Pitää ehkä ostaa joku söpö muistikirja, ettei tää homma unohdu...! :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti