maanantai 17. elokuuta 2015

5.8. Intiaanikesä


Asu joltain viime viikon lämpimältä illalta, kun oli liian hieno keli tuhlattavaksi sisällä istumiseen, joten soitin äidille ja houkuttelin mukaani jokiranta"kävelylle", joka aika pian vaihtui istumiseen ravintolan terassilla herkkuja popsien. Ei haitannut!

Superihanaa kyllä kun lämpimät ilmat lopultakin saapuivat tänne pohjolan perukoillekin, mutta miten voikin olla näin hankala keksiä asuja lämpimiin ilmoihin?! Huomaan koko ajan miettiväni, tuleekohan minulle liian kylmä tai liian kuuma jos lähden näin ja lopulta raahaan mukanani kolme kerrosta vaatetta ihan kaiken varalta.

Myös jotenkin toppi + hame/shortsit yhdistelmä näyttää jostain syystä mun silmään nyt jo tylsältä. Kai sitä on mieli asettunut jo syksymodeen, jolloin suotavampaa olisi alkaa pukeutua neuleisiin ja kaulahuiveihin :D Syksystä puheenollen, pitäisi vissiin alkaa suunnitella syksykapselia. Oon jo melkeinpä myöhässä sen kanssa, jaikks! Mulla on suureellinen suunnitelma, että toteuttaisin syksykapselin ostamatta yhtään ainoaa uutta vaatekappaletta, mutta saas nähdä kuinka tytön käy.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti