tiistai 4. elokuuta 2015

5.6. Samurai-illallinenViime viikonloppu oli ihan superparas, koska sain olla taas pitkästä aikaa kotona Tampereella ilman mitään sen kummempia suunnitelmia. Istui kavereiden kanssa viinilasin ääressä, kokkasin toisen kaverin kanssa bataattiburgereita, hörpin irkkupubissa kaljatuopillisen, lenkkeilin, katsoin leffan kotisohvalla rötväten ja vietin sitä tärkeää yhteistä aikaa poikaystävän kanssa. 

Viikonloppuna tuli myös syötyä kohtalaisen hyvin, sillä perjantaina (jolta nämäkin kuvat ovat) piipahdettiin jo hyväksi todetussa ravintola masussa syömässä kuuden ruokalaji Samurai-menut (naaa-am) ja sunnuntain lounaspaikaksi valittiin Tuomiokirkonkadulle avattu lähi-idän ruokia tarjoileva Zeytuun. Zeytuun oli molemmille uusi kokemus ja suosittelen vilpittömästi! Mun meze-lautanen oli pullollaan pikkuherkkuja ja Akun Falafel oli niin iso että poika sai taistella annoksensa loppuun :D

Vaatteista sen verran, että huijasin vähän ja kaivoin kaapista mun mustan bleiserin, koska tähän kesäkapseliin kuuluva kuviollinen oli jäänyt Turkuun. Mutta sekin olisi toiminut, joten kuvitelkaa vaikka se tän tilalle :D Ja kengätkään ei sisälly kapseliin, mutta mulla on niin paljon kivoja kesä-avokkaita, joita ei tuu käytettyä kuin vähän juhlavammissa tilaisuuksissa, joten niiden suhteen sallin poikkeukset :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti