perjantai 15. toukokuuta 2015

4.18. Fake
Hyvää perjantaita! Tässä teille feikkiasu. Feikkiasu siksi, että se oli mun päällä tasan sen puoli tuntia mikä mulla meni kävellä lähinpään lounasruokalaan, syödä siellä pikalounas ja kävellä takaisin kotiin. Sitten asu vaihtui taas takaisin collareihin ja huppariin ja ah-niin-rattoisa tenttiinluku sai jatkua.

Toivon kylläkin että feikkiasu saisi illalla jatkoaikaa ja pääsisin liikkumaan jopa johonkin kodin ulkopuolelle. Sen verran kivan näköinen (ainakin omaan silmääni) ja mukava päällä tää mun lounasasu oli. Illan suunnitelmiksi esimerkiksi viinilasillinen hyvässä seurassa kiinnostaisi kieltämättä hieman enemmän kuin reseptorifarmakologia, joten jatkoaika vaikuttaa tällä hetkellä erittäin todennäköiseltä :D

1 kommentti:

  1. Hei täytyy kyllä nyt kommentoida, että ihan mahtava blogi! Googlettelin just kapselivaatekaappia ja ekana törmäsin sun blogiin ja luin sen varmaan päivässä läpi. :D Yhdistelet asuja ihan mahtavasti ja sain ihan kauheen inspiraation kehitellä omaki suunnitelma miten tätä toteuttais. Sun kehittys kapselin kasaamisessa on tullu tosi hienosti vuoden aikana ja voin vaan toivoa, että ite oppis tyylinsä yhtä hyvin. Ihanaa kesää! :)

    VastaaPoista