tiistai 14. heinäkuuta 2015

5.1. Kesäkapseli (I'm back!)

Joo-o. Melkein jo meinasi loppua tää blogitouhu töiden alettua. Alkukesän tein aamut töitä ja illat rästiin jääneitä kouluhommia joten sain kesäkapselin valmiiksi vasta nyt. Käytössä se on ollut jo kesäkuun alusta, mutta mulla oli listalla vielä muutamia vaatehankintoja, jotka lopultakin sain viime viikonlopun Helsinginreissulla hoidettua. Ja valmista tuli! Tässä koko 36:n vaatekappaleen kesäkokoelma:


Koska meen aina töihin pyörällä urheiluvaatteissa, ei jokapäiväisiä asukuvia tule juuri napsittua. Kokosin kuitenkin kollaasin muutamasta asukokonaisuudesta, mitä päälle on sattunut kuluneen (huh) parin kuukauden aikana. On mulla ihan pari oikeeta kuvaakin varastossa, katsotaan jos tästä nyt innostun ja kirjoitan niiden kera vielä toisenkin jutun tällä viikolla! :D

Kun kesäkapselin kokoaminen jäi ja jäi ja sitten asujenkin kuvaaminen unohtui, meinasin jo että lopettelisin tän blogin päivittämisen vaikka tää hauskaa ajavietettä onkin. Kaverit (ne kaks jotka tätä joskus selaa :D) kuitenkin oli toista mieltä ja ehkä paras kelkankääntäjä oli ihana kommentti, jonka olin saanut nimim. tipulta viime kirjoitukseen. Vaikka aloinkin kirjoittaa koko blogia yksityisenä asupäiväkirjana, päätin jossain välissä julkaista sen ajatuksena se, että haluan auttaa muita löytämään kapselivaatekaappi-idean helpottamaan omaa arkeaan. Oli superia kuulla, että mun höpöttelyt ja kieli poskessa väännetyt photoshop-kollaasit ehkä tosiaan antaa inspiraatiota jollekin omaa kapselia varten ja innostaa tutustumaan koko kapseli-ideaan tarkemmin. Oon sanalla sanoen otettu!

Ja vaikka tästä ei olla minkäänlaista huippublogia missään vaiheessa tekemässäkään, niin yritänpähän ottaa tästedes itseäni niskasta kiinni ja aina silloin tällöin naputella tänne jotain. Kiva että siellä ruudun toisella puolella on joku seuraamassa!

2 kommenttia:

  1. Hyvä Hertta, keep it going!

    VastaaPoista
  2. Jes, hyvä Hertta! Ihana kesäkapseli, alkaa niin tekeen mieli shoppaileen... :D oma kapselijuttu on kyllä vieläkin kesken. Mutta inspiraatiota koko ajan täältä minimalistisempaan suuntaan! -M

    VastaaPoista