torstai 4. joulukuuta 2014

Talven asusteet ja asusuunnitelmat

Tällä kertaa oon arkistoinut kapseliin kuuluvia asusteitakin vähän enemmän kuin aikaisemmin. Jokin aikaa sitten esittelin käyttämiäni koruja ja tässä näytillä eniten käyttämäni huivit ja hatut. Ennen oon käyttänyt paljon ohuempia huiveja "sisäasujen" kanssa ja paksuja huiveja ainoastaan ulkona, mutta nyt oon ottanut nuo paksummatkin huivit aika pitkälti sisäkäyttöön, kun tää syksy on ollut niin viileä ja harmaa. Saahan sen huivin sit aina otettua pois jos tulee kuuma.


Tein Kaliforniareissua varten asukollaaseja, kun yritin miettiä mitkä vaatteet jättäisin pois matkalaukusta. Nämä kollaasit osottautuivatkin sitten reissun aikana aivan mahtaviksi ja ammensin niistä inspiraatiota silloin kun en meinannut keksiä päällepantavaa. Siksipä tein 12 asukokonaisuutta talvikapselini vaatteista. Näitä kollaaseja keksisi niin paljon enemmänkin, ehkä pitää tehdä niitä ainakin omaan käyttöön ja ottaa aina esille asukriisin iskiessä! 



Kaikki vaatteet ei ihan noihin 12 asuun mahtuneet ja jotkut ovat esillä montakin kertaa. Täytyy kyl myöntää että mulla on jo nyt selkeät lempparit kapselin vaatteista ja sieltä löytyy pari vaatetta, jotka jäävät varmasti vähälle käytölle sen takia, että ne eivät istu ihan täydellisesti (=ne päällä on epämukava olo). Nuo vaatteet ovat sellaisia peruspilareita, että haluan pitää ne kapselissa, mutta pidän ehkä silmät auki, jos löydän niille korvaajan tässä talven aikana. Siihenhän tällä kapselihommalla pyritään - löytämään ne oikeat vaatteet mitä tykkää käyttää ja löytää kaikista se täydellisesti istuva kappale.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti