perjantai 5. joulukuuta 2014

3.1. Pretty in pink


Päätin talvikapselissa alkaa numeroida kaikki asut heti otsikossa. Kolmonen tulee siis siitä, että tää on mun kolmas kapseli ja toinen numero on sit asun numero ja tää on se ykkönen! Kaulahuivi ja harmaa neulepaita olivat molemmat uusia hankintoja talvikapseliin ja alunperin unelmoin yhdistäväni nämä valkoisten farkkujen kanssa, mutta koska missään kaupassa ei marraskuussa myydä valkoisia pöksyjä ja mun kloorikokeilut vero modan farkkuleggareiden kanssa meni "vähän" pieleen (vyötärökaistale ratkes kun vedin niitä ekaa kertaa päälle, vissiin kloori vähän heikentänyt kangasta taijotai..) niin mennään nyt sit mustilla! Kevääksi ne valkoiset pökät on kyllä saatava.

Hetki sitten, kun oli puhetta niistä koruista, niin tässä oon nyt pistänyt sitä kultaista päälle. Harmaan kanssa se jotenkin tulee paremmin esille ja "lämmittää" asua erilailla kuin hopea. Kaulahuivi on ihanan pehmoinen ostos gina tricotista, mutta pahoin pelkään, että se ei laatunsa takia tuu kestämään kuin tän talven yli (100 % akryylia) mut toivotaan parasta.

Oon nyt tajunnut että tuollaisia paksuja kaulahuiveja voi pitää myös sisälläkin viileillä ilmoilla. Ennen laskin ne pelkästään ulkokaulahuiveiksi, mut nyt käytän niitä molempina. Asusta tulee paljon talvisemman näköinen paksumman huivin kanssa ja tarkenee istua siellä kirjaston hyytävän ilmastoinninkin alla paljon paremmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti