sunnuntai 21. joulukuuta 2014

Joulukapseli
Meidän joulunvietto alkaa maanantaina ja jatkuu koko seuraavan viikon. Tarkoituksena on reissata Tampere-Turku-Joensuu-Tampere -väliä tuon viikon aikana, joten halusin ottaa matkaan niin vähän tavaraa kuin mahdollista. Hommahan huutaa matkakapselin tekoa, joten väsäsin sitten moisen yhdeksästä vaatekappaleesta.

Tykkään joulun aikoihin vähän teemapukeutua ja siksi mukaan valikoitui aikalailla talvikapselini kaikki punaiset vaatekappaleet. Lisäksi vähän mustaa, valkoista ja harmaata, niin ei voi mennä kovin pieleen. 

Testailin vähän joulukapselin toimivuutta ja napsin muutaman esimerkkiasukuvan. Asuista löytyy vähän fiininpää (mutta kuitenkin rentoa) joulun perhejuhliin, rentoa & lämmintä kotona hengailuun ja matkustamiseen sekä vähä pari vaihtoehtoa kavereiden tapaamiseen tai kaupungilla pyörähtämiseen. Veikkaan vähän että asu nro 4 päätyy päälle jouluaatoksi ja jokin muu mekkoasu sitten tapaninpäiväksi, kun meille on kokoontumassa iso joukko sukulaisia joulujuhliin.

Kaikki asut on supermukavia, jottei vaan joulun rentoilu kärsisi. Lisäksi kyllä veikkaan että joku joulupyhistä tulee vietettyä ihan vaan kotioloasussakin konvehtirasia sylissä ja uusi kirja kädessä. Sehän siinä joulussa sitä parasta on :)

Hauskaa joulua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti