lauantai 4. huhtikuuta 2015

4.9. Matkakapseli tuntemattomaan


Ensi torstaina alkavan reissun kohteesta ei vieläkään tietoa, mutta sain sentään säätiedot urkittua järjestäjiltä ja tiedossa on aurinkoista ja noin +17 astetta. Villit arvailuni reissun kohteesta suuntautuvat siis jonnekin Etelä-Eurooppaan päin, sillä pohjoisemmassa ei ihan vielä taideta noin korkeisiin lukemiin päästä. Ensi torstaina sitten nähdään, kuinka pieleen spekuloin :D

Kokosin matkaa varten säätietojen pohjalta 13 vaatekappaleen matkakapselin. Kaikki vaatteet ovat peräisin kevätkapselista, ballerinat ja korkkarit kaivoin varastosta matkaan conversejen lisäksi.Näillä pitäisi pärjätä tuossa +17 asteessa (ja illan +7 asteessakin). Meille lupailtiin säätietojen päivitystä vielä vähän ennen reissua, joten jos silloin näyttää kovin kylmältä tai sateiselta, niin taidan lisätä kokoelmaan vielä yhden lämpimän paidan. 

Mielestäni tossa on aika hyvin muunntelavissa oleva kombo koossa. Ja kun mukaan lisää vielä laukut, kaulahuivit ja korut, niin vaihtelua saa jo melkoisen määrän aikaiseksi. Että mä tykkään tästä kapselihommasta, helpottaa ainakin mun elämää niiiin paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti