tiistai 14. huhtikuuta 2015

4.11. Paluu arkeen
Se oli Rooma! Siis se yllärimatkakohde, mihin suunnattiin viime torstaina ja mistä palattiin väsyneinä, mutta onnellisina ja maha pastaa pullollaan sunnuntaiyönä. Matkakapseli pelitti oikein hyvin vaikka teinkin siihen vielä muutamia viime hetken muutoksia. Nyt vaan odottelemaan, että tää Suomenkin takatalvi sallisi farkkutakkikelit, joista Roomassa nautittiin. On muuten tullut hankittua hyvä farkkutakki!

Tälläistä oli päällä joskus viime viikolla ennen reissua. Tää maripaita on ikuisuuden vanha, mutta tykkään siitä yhä. Kesäksi haussa olisi joku raidallinen t-paita, viime kesäinen monkista hommattu tuli täyteen reikiä pyykkikoneessa (laatu = super)... Muutenkin Rooman jälkeen pyörii vaan kesäkapseli mielessä. Ehkä vähän ennenaikaista? :D

2 kommenttia:

 1. Ei yhtään liian aikaista hekumoida kesäkapselilla ; ) Pelkästään tää pohjoinen kevät aurinko saa kesän mieleen. Aloin duunata vähän liian myöhään kevätkapselia, joten tuntuu, että ajatuksissa menen jo suoraan talvesta kesään. Tosin kirpeä kevätsää palauttaa nopeasti hieman lämpimämpää ylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä, että jollain muullakin on jo kesäkapseli mielessä ja mahtavaa että täältä löytyy muitakin kapseliharrastajia! Mä itseasiassa mietinkin ensin, että jos tekisin niin, että menisin suoraan talvesta kesään ja lisäisin kevään ajaksi talvikapseliin vain muutaman "välikausivaatteen", kun alkuun tuntui ettei ilmat meinanneet millään lämmetä.

   Nyt oon kyllä sitä mieltä, että onneksi tein kevätkapselin ja sisällytin sinne vaaleita ja raikkaita värejä. Niiden kanssa voi ainakin virittäytyä kevättunnelmiin, vaikka ulkona vallitseva säätila ei aina siihen ihan puitteita annakaan :D

   Poista