perjantai 4. heinäkuuta 2014

mekko + farkkupaita

Hups. Vähän jäänyt tää homma. Haluaisin kuitenkin kovasti dokumentoida kapselista tekemiäni asuja, jotta voisin sitten jälkikäteen vähän analysoida, mitä on tullut käytettyä enemmän ja mitä vähemmän ja millasiin komboihin olen useimmiten päätynyt jnejne. Yritän siis tästä eteenpäin muistaa ottaa edes näitä crappyjä kännykkäkuvia päivän asuista. Ainakin jos ne on omasta mielestä yhtään kivoja!

Tässä siis erään keskiviikon työasu. Oon käyttänyt mekkoja ja hameita ihan luvattoman vähän kun nää kesäsäät on taas olleet mitä on, mutta onneksi nyt alkaa lämpenemään. Viime keskiviikkona just ja just tarkeni mekolla, kunhan asu oli paksuilla sukkahousuilla varustettu.
Oon kyllä jo tässä vaiheessa ollut erittäin positiivisesti yllättynyt kapselikaapin toimivuudesta. Reissuihin lähteminen on helppoa, kun pakatessa on vähemmän vaihtoehtoja ja periaatteessa mitä tahansa kaapista sinne laukkuun heittääkään, kaikkien pitäisi sopia aikalailla yhteen. Yhtään vaatekriisiä ei vielä ole tullut vastaan eikä vaatteet ole alkaneet kyllästyttää. Vähän kyllä on huolettanut nämä kylmät säät, kun kaappini sisältää tällä hetkellä aika kesäisesti toppeja ja t-paitoja ja vähemmän pitkähihaisia, mutta hyvin ollaan selvitty ja nythän ne hellesäät sitten alkavatkin. Tervetuloa vaan aurinko!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti