maanantai 2. maaliskuuta 2015

3.13 Viimeinen talviasu
Sain noottia mun ainoalta uskolliselta lukijalta kun on talviasut jääneet pikkasen huonolle huomiolle viime aikoina. Korjataan asia siis viimeisillä asukuvilla talvikapselista, sillä nyt on siirrytty jo marraskuun myötä kevätkapseliin! Siitä lisää piakkoin, kun vaan saan viimeisenkin vaatepaketin kotiin toivottavasti vielä tällä viikolla.

Asukuvaus on tosiaan vähän kyllästyttänyt, kun täällä mun Turun kämpässä kuvausolosuhteet ei ole sieltä parhaimmasta päästä. Musta olis kyllä omalta kannaltakin kiva, että mun kapseliasuja olisi dokumentoituna, koska siitä sitten paremmin huomaa, mitä on tullut käytettyä ja mitä ei ja millaisiin asuvalintoihin sitä tuppaa kallistumaan. Siten voin analysoida omaa tyyliäni ja tehdä seuraavista kapseleistani aina vaan parempia ja parempia. Ehkä voisin alkaa täällä Turussa ollessani kuvailemaan asuja silloin tällöin tälläiseen kollaasityyliin, kuten instagramissa seuraamani bloggari Wendy Dao usein tekee. Tulisi sitten edes vähän dokumentoitua niitä asuja täälläkin päässä.

Katsotaan nyt palaako innostus taas kevätkapselin myötä. Vähän sellainen kutina on että niin saattaisi vaikka käydäkin.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti